Categories
! Geen categorie

Sex poseert voor mensen met verschillende dimensies

Lezers Radulova, verlopen door speeksel en andere biologische vloeistoffen, bespreken de adembenemende kont Kim Kardashian. Welnu, elk: Wie Kim is dik, die Kate Middleton verschrikkelijk is, en aan wie en de Mare Bruid.

Laten we het hebben over vriend. Het verschil in groei tussen miniatuurkim (op verschillende bronnen, van 1,57 tot 1,60 m) en zijn vriend-basketbalspeler Chris Humfries (2.06) is enorm. Hoe hebben ze seks? En in het algemeen, zoals of liever, waarin seks poseert, maakt het partners met sterk niet-samenvallende lichamelijke proporties?

Dame en reus

Allereerst, natuurlijk, het is een seks "Rijder", Het is duidelijk. Nog een uitstekende manier – staande, met een partner op het gewicht. Positievariaties: Een vrouw kan de partner met zijn voeten pakken en kan doorgaan in de muur, een man – een been op de stoel zetten om de wervelkolom te lossen en een extra perceel van ondersteuning te maken. En doggy-stijl zal werken als de dame zich aan de rand van het bed bevindt, en de Cavalier zal op de vloer op de knieën vallen. Missionaire positie voor dergelijke geliefden is technisch gezien technisch realiseerbaar zonder problemen, als een man op de handen zal vertrouwen, maar emotioneel, aangezien zij niet kunnen kussen, niet om elkaar in de ogen te zien, omdat het gezicht van de vrouw ergens op het gezicht ervan zal zien het niveau van zijn borst en oksels. HM.

BARSCHNYA EN BABY

Indien, integendeel, een vrouw veel hoger is dan een schattige vriend, zal het een paar problemen in alle posities veroorzaken die impliceren dat de partner van achteren komt, met uitzondering van theelepels en poses, wanneer beide met elkaar liggen, Hoewel gedeeltelijk ongemak kan worden gecompenseerd voor kussens. Missionary houding is ook onvolmaakt. Maar ze zouden geen problemen moeten hebben "Stel van kikkers", Dat is, vlak bij elkaar zitten en gossigste benen.

Barsyshnya en bogatyr

In een grote, zware man in bed is een probleem meer dan alle anderen: hij moet zorgen voor hoe je de meesteres niet kunt verpletteren, die niet wordt onderscheiden door hetzelfde artikel en een gewicht. Maar er is een pluspunt: zo’n Meesteres zal hem zeker afwijzen. Dit opent ruime mogelijkheden voor experimenten op het onderwerp "69" (man van onderaf) en "Rijden". Goede, geschikte opties voor dergelijke partners zullen ook doggy, de houding van theelepels zijn "Verhoogd" Met de hulp van kussens onder het feest, een zendingsstand, waardoor een man op zijn knieën kan staan, niet over haar vriend hangen en hoe meer niet op haar gaan.

Grote mooie vrouw en ondertitel gentleman

Trouwens, BBW (grote mooie vrouwen) is de naam van de fetisj en dienovereenkomstig niche in pornobedrijf. "Spiegel" Het genre gewijd aan slanke en fragiele mannen bestaat niet, en tevergeefs: Solva-attributen voor hen onevenredig (in een goed gevoel van het woord) de grootte van mannelijke waardigheid. Van de niet-bunale posities van dit zoete stel kunt u aanbieden "Rijder" In de tegenovergestelde richting (dat wil zeggen, zittend op de partner terug naar hem, leunend zijn handen op zijn benen). Van banaal – doggy-stijl.

Nou, de advieshouders van intieme organen, te groot of, integendeel, te klein voor een partner of partner, ik zal de volgende keer irriteren.

Leave a Reply